Maatilamajoitus

- Majoitusta perinteisen maatilan pihapiirissä -

Vanha-Pälsilässä voit majoittua upeissa järvimaisemissa maatilan pihapiirissä. Maatilamajoitus on avoinna kesäaikaan. Teethän varauksen aina etukäteen.

Mökeissä ja aitoissa on sähkövalo ja -lämmitys sekä jääkaappi. WC:t ja suihkut löytyvät erillisestä rakennuksesta. Majoitukseen sisältyy liinavaatteet. Aamiaista ei valitettavasti ole tällä hetkellä saatavilla kiireisen työtilanteen vuoksi. Yöpyjien käytössä on kota ja lisäksi rantasaunaan on mahdollista varata vuoro lisähintaan. Vuokraamme myös polkupyöriä ja kajakkia ja soutuveneitä on majoittujien käytössä.

Maksuvälineenä käteinen, Mobile Pay tai Siirto-maksu. Valitettavasti tällä hetkellä pankki- tai luottokortit eivät käy. Tee varaus meiltä suoraan sähköpostilla tai puhelimitse.

Hirsimökit

Mökeissä kaksi erillistä sänkyä. WC:t ja suihkut läheisessä rakennuksessa. Kotaan ja rannalle lyhyt matka.

Mökki kahdelle alk. 95 eur/ yö ilman aamiaista. Sisältää liinavaatteet.

Vanha riviaitta

Riviaitan hirteen on veistetty vuosiluku 1806 ja täällä on aistittavissa entisajan elämä. Aittoja on kahdelle hengelle sekä neljälle hengelle. Kahden hengen aitoissa on kaksi erillistä sänkyä ja neljän hengen aitoissa on kaksi kerrossänkyä. WC:t ja suihkut sijaitsevat pihan toisella laidalla. Huomioi korkea kynnys, pieni oviaukko ja vanhan ajan aitan ikkunattomuus.

Aitta kahdelle alk. 90 eur/ yö ilman aamiaista. Sisältää liinavaatteet.

Viljamakasiini

1700-luvun lopussa rakennetussa kaksikerroksisessa viljamakasiinissa on erilliset sängyt viidelle. WC:t ja suihkut sijaitsevat pihan toisella laidalla. Huomioi aitan kynnys, melko jyrkät portaat yläkertaan ja ikkunattomuus.

Hinnat alk. 45 eur/yö/hlö ilman aamiaista. Sisältää liinavaatteet.

Teltta- ja asuntovaunupaikat

Meillä voit majoittua myös teltassa. Lisäksi löytyy sähköllisiä asuntovaunupaikkoja.